Home > Voedingssupplementen > Nutricosmetica > Spectral.DNC
Spectral.DNC

Spectral.DNC

60 ml
Tijdelijk niet voorradig
Innovatieve formule voor bestrijding van haarverlies
  • voorkomt haaruitval;
  • kan de teruggroei van haar versnellen;
  • bevat 5% minoxidil en aminexil ;
  • wordt toegepast voor de behandeling van kaalheid.
49.00 €
(54.92 US$)
In winkelmand
Spectral DNC®, een Innovatieve formule voor bestrijding van haarverlies

• Spectral DNC® komt voort uit jaren van onderzoek en biedt een nieuwe oplossing die haaruitval tegengaat. Het bevat een mix van werkstoffen waarvan de effectiviteit op het gebied van het voorkomen van haaruitval in verschillende klinische testen is aangetoond. De samenstelling heeft niet alleen een preventieve werking, maar biedt eveneens de mogelijkheid de strijd aan te gaan met alopecia androgenetica, oftewel kaalheid bij mannen. De nieuwe samenstelling van Spectral DNC® heeft bovendien positieve resultaten laten zien bij gebruikers die niet reageerden op andere behandelingen tegen haarverlies.

Unieke samenstelling met minoxidil en aminexil

• De doeltreffendheid van Spectral DNC® kan worden verklaard door formule met unieke werkstoffen, zoals minoxidil. Dit molecuul is vermaard om zijn positieve invloed op de teruggroei van haar. Daarnaast onderscheidt Spectral DNC® zich van andere behandelingen doordat het aminexil bevat. Dit nieuwe en gepatenteerde molecuul is in staat vroegtijdige verharding en veroudering van het haar tegen te gaan, twee verschijnselen die het ontstaan van kaalheid bevorderen.

Positieve resultaten bij mannelijke alopecia androgenetica

• Net als andere behandelingen tegen haarverlies, is ook Spectral DNC® het effectiefst in het beginstadium van kaalheid. Toch heeft dit nieuwe product ook zeer goede resultaten laten zien bij verder gevorderde stadia van kaalheid, zoals bij de alopecia androgenetica (mannelijke kaalheid). Dit fenomeen, dat zich al vanaf het einde van de pubertijd kan voordoen, kan worden verklaard door de invloed van de geslachtshormonen. De geslachtshormonen worden omgezet in dihydrotestosteron, een molecuul dat zorgt voor de uitputting en de verdwijning van de haarfollikel. Het gevolg is dat de haren definitief uitvallen. Juist dit verschijnsel kan bestreden worden met Spectral DNC®: het voedt het haar tot diep in de haarwortel en stimuleert de groei.


Spectral DNC®, veilig en kwalitatief hoogwaardig

• De samenstelling van Spectral DNC® is het resultaat van verschillende onderzoeken en klinische studies die de kwaliteit en de effectieve werking van aminexil en minoxidil garanderen. Het product bevat overigens 5% minoxidil, de optimale concentratie zoals die is bevestigd en erkend door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Bovendien zorgt de toevoeging van retinol er voor dat de effecten van minoxidil worden versterkt, waardoor de stof beter opgenomen wordt en efficiënter werkt. Er zijn eveneens andere moleculen toegevoegd die de groei van het haar bevorderen. Dit is het geval bij proanthocyanidinen, die de haargroei bevorderen, en adenosine, een stof die de groei versnelt.

Spectral DNC®, een gerichte werking voor een optimaal effect

• Zodra Spectral DNC® is aangebracht op de huid, begint het doelgericht in te werken op de cellen van de haarwortels. Deze doelgerichte werking is mogelijk dankzij de aanwezigheid van nanosomen, die het transport van werkstoffen naar de haarfollikels vereenvoudigen. Nanonsomen kunnen namelijk via de huidporiën binnendringen en in de cellen van de haarwortels hun werkstoffen afgeven. Om te kunnen profiteren van de gunstige werking van deze moleculen, is het product Spectral DNC® nu verkrijgbaar via de catalogus van Supersmart. Hoewel de gevoeligheid voor dit product per persoon kan verschillen, zijn de eerste resultaten meestal zichtbaar na 2 of 3 maanden. Bij twijfel of bijwerkingen wordt aangeraden het advies van een gezondheidsdeskundige in te winnen.
WATER/AQUA/EAU, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONOL, ISOLAURETH-6, PEG-8 DIMETHICONE, MINOXIDIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) FRUIT, SILICONE QUATERNIUM-2 PANTHENOL SUCCINATE, ADENOSINE, DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE (AMINEXIL), HYDROLYZED SOY PROTEIN, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, CALCIUM PANTOTHENATE, LACTIC ACID, EMU OIL, POLYQUATERNIUM-11, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, PEG-12 DIMETHICONE, ACETYL TYROSINE, PROCYANIDIN B-2, ALCOHOL DENAT., ARGININE, GLYCERIN, CITRULLINE, COPPER TRIPEPTIDE-1, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, GLUCOSAMINE HCL, ARCTIUM MAJUS ROOT EXTRACT, ZINC GLUCONATE, TAURINE, PHOSPHOLIPIDS, RETINOL, BIOTIN, NIACINAMIDE, ORNITHINE HCL, FRAGRANCE, METHYLISOTHIAZOLINONE, HYDROXYETHYL BEHENAMIDOPROPYL DIMONIUM CHLORIDE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Volwassenen. Dagelijks 10 keer sprayen op de zones met haarverlies en dun haar. De vloeistof goed met de vingers verdelen over het gebied en laten inwerken. Niet afspoelen. Direct na gebruik de handen wassen met water en zeep. Dagelijks gebruiken voor optimaal resultaat.

Ook verkrijgbaar bij Super-Nutrition:

Beperkte hoeveelheid
Voorlopers van het groeihormoon: zeer complete en evenwichtige samenstelling

39.00 €

120 tabletten
Bevordert het hormonale evenwicht van de vrouw

49.00 €

60 Plant. caps.
Verbetert cognitieve processen en vergroot de motivatie

19.00 €

60 Plant. caps.
Een veilig en doeltreffend alternatief voor benzodiazepines

38.00 €

120 ml

Onlangs geraadpleegde artikelen

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen