Home > Hormonale supplementen > 7 Keto-DHEA

7 Keto-DHEA

7-Keto-DHEA, ook wel 7-Keto genoemd, is een natuurlijk derivaat van DHEA en heeft dan ook veel gunstige eigenschappen gemeen met DHEA. Het voordeel van 7-Keto is dat het niet wordt omgezet in geslachtshormonen. Om die reden wordt het vaak gezien als een veilig en doeltreffend alternatief voor DHEA. Onderzoek heeft aangetoond dat 7-Keto-DHEA met name zou inwerken op de thermogenese. Het zou dan ook kunnen helpen op het bestrijden van de gewichtstoename die gerelateerd is aan het ouder worden. Naast deze anti-aging-effecten, wordt het eveneens voorgesteld als supplement om het immuunsysteem te stimuleren, gewicht te verliezen en spiermassa op te bouwen. Ontdek onze selectie van voedingssupplementen met 7-Keto-DHEA.

De juiste dosering van 7-keto™ DHEA voor de vetverbranding

84.00 €

60 Plant. caps.
Het veiligste en meest werkzame stofwisselingproduct van DHEA

33.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking !

75.00 €

150 Plant. caps.

De producten die beschikbaar zijn op deze site worden geleverd vanuit de USA.


Voor leveringen buiten de Verenigde Staten dient u in uw land mogelijk extra douanekosten te betalen. Het is niet mogelijk deze douanekosten op het moment van aankoop te betalen (ze zijn niet bestemd voor Super-Nutrition). Neem gerust contact met ons op via info@super-nutrition.com indien u hierover meer informatie wenst.


We herinneren u eraan dat het 'uitzonderingsbeleid', dat de import toestaat van medicijnen voor privégebruik (niet voor de verkoop), of van voedingssupplementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het land waarin u verblijft, een groot en alom geaccepteerd draagvlak heeft. Het wordt bekrachtigd door een omvangrijke jurisprudentie in het merendeel van de Europese landen. Het uitzonderingsbeleid heeft over het algemeen betrekking op een hoeveelheid voor enkele weken voor persoonlijk gebruik. Om hieraan te voldoen, raden we u aan om steeds één potje met een bepaalde referentiecode per keer te bestellen. Herhaal zo vaak als nodig deze bestelling. We verzoeken u echter om te controleren of de producten in het land waarin u zich bevindt wettelijk zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor de producten te leveren vanuit elk willekeurig land.