Home > Hormonale supplementen > Melatonine

Melatonine

Melatonine is een hormoon dat van nature 's nachts in ons lichaam wordt aangemaakt. Vandaar dat het ook wel het 'hormoon van de slaap' wordt genoemd. Het speelt een sleutelrol in de regulering van ons biologische ritme, doordat het met name het in slaap vallen bevordert. Met het ouder worden neemt de hoeveelheid die van dit hormoon wordt afgescheiden helaas af. Om dit tekort aan natuurlijke melatonine te compenseren, zijn er voedingssupplementen ontwikkeld. Doordat melatonine de inslaaptijd verkort, kan het worden gebruikt als behandeling voor slaapproblemen, zoals slapeloosheid. Het heeft ook goede resultaten laten zien op het gebied van de bestrijden van de effecten van een jetlag. Profiteer van de gunstige effecten van dit hormoon dankzij onze selectie van voedingssupplementen op basis van melatonine.

Bijzonder snelle werking, ideaal ter bevordering van het inslapen.

24.00 €

120 tablets
Optimale dosering om op natuurlijke wijze een gezonde nachtrust te vinden en een jet-lag te bestrijden.

14.00 €

60 tableten
Voordeelverpakking

25.00 €

120 tabletten
Langere afgiftetijd, om ontwaken tijdens de nacht en ochtend te bestrijden.

20.00 €

60 Plant Caps

De producten die beschikbaar zijn op deze site worden geleverd vanuit de USA.


Voor leveringen buiten de Verenigde Staten dient u in uw land mogelijk extra douanekosten te betalen. Het is niet mogelijk deze douanekosten op het moment van aankoop te betalen (ze zijn niet bestemd voor Super-Nutrition). Neem gerust contact met ons op via info@super-nutrition.com indien u hierover meer informatie wenst.


We herinneren u eraan dat het 'uitzonderingsbeleid', dat de import toestaat van medicijnen voor privégebruik (niet voor de verkoop), of van voedingssupplementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het land waarin u verblijft, een groot en alom geaccepteerd draagvlak heeft. Het wordt bekrachtigd door een omvangrijke jurisprudentie in het merendeel van de Europese landen. Het uitzonderingsbeleid heeft over het algemeen betrekking op een hoeveelheid voor enkele weken voor persoonlijk gebruik. Om hieraan te voldoen, raden we u aan om steeds één potje met een bepaalde referentiecode per keer te bestellen. Herhaal zo vaak als nodig deze bestelling. We verzoeken u echter om te controleren of de producten in het land waarin u zich bevindt wettelijk zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor de producten te leveren vanuit elk willekeurig land.