Home > Hormonale supplementen > Pregnenolon

Pregnenolon

Pregnenolon is een natuurlijk hormoon dat vele rollen vervult in ons lichaam. Het komt vooral voor in onze hersenen en speelt een rol in de cognitieve functies, zoals het geheugen en het concentratievermogen. Ook draag het bij aan het algehele gevoel van welzijn, doordat het positief inwerkt op stress en op het humeur. Pregnenolon is echter vooral bekend als voorloper van DHEA en andere hormonen, zoals progesteron, cortisol en aldosteron. Omdat een supplementinname van pregnenolon de aanmaak van deze moleculen bevordert, brengt het de voordelen van verschillende hormonale supplementen samen in een product. Profiteer van de gunstige effecten van deze krachtige hormonale voorloper dankzij onze selectie van voedingssupplementen op basis van pregnenolon.

Pregnenolon is de krachtigste stof die ooit getest is op het gebied van de verbetering van het geheugen.

21.00 €

60 Plant. caps.
Voorloper van een veelzijdig hormoon. Voordeelverpakking

37.00 €

120 Caps.

De producten die beschikbaar zijn op deze site worden geleverd vanuit de USA.


Voor leveringen buiten de Verenigde Staten dient u in uw land mogelijk extra douanekosten te betalen. Het is niet mogelijk deze douanekosten op het moment van aankoop te betalen (ze zijn niet bestemd voor Super-Nutrition). Neem gerust contact met ons op via info@super-nutrition.com indien u hierover meer informatie wenst.


We herinneren u eraan dat het 'uitzonderingsbeleid', dat de import toestaat van medicijnen voor privégebruik (niet voor de verkoop), of van voedingssupplementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het land waarin u verblijft, een groot en alom geaccepteerd draagvlak heeft. Het wordt bekrachtigd door een omvangrijke jurisprudentie in het merendeel van de Europese landen. Het uitzonderingsbeleid heeft over het algemeen betrekking op een hoeveelheid voor enkele weken voor persoonlijk gebruik. Om hieraan te voldoen, raden we u aan om steeds één potje met een bepaalde referentiecode per keer te bestellen. Herhaal zo vaak als nodig deze bestelling. We verzoeken u echter om te controleren of de producten in het land waarin u zich bevindt wettelijk zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor de producten te leveren vanuit elk willekeurig land.