Home > Hormonale supplementen > DHEA

DHEA

DHEA, oftewel dehydroepiandrosteron, is een natuurlijk hormoon dat betrokken is bij tal van fysiologische functies in het lichaam. Zo speelt het een belangrijke rol als voorloper in de aanmaak van geslachtshormonen, zoals testosteron en oestrogeen. DHEA wordt in de pubertijd in grote hoeveelheden aangemaakt in onze bijnieren. Naarmate we ouder worden, neemt deze hoeveelheid echter af. Om het tekort aan de natuurlijke DHEA te compenseren, is dit 'hormoon van de jeugdigheid' nu beschikbaar in de vorm van voedingssupplementen. Volgens wetenschappers zou deze supplementinname kunnen bijdragen aan het voorkomen van bepaalde pijnklachten en ouderdomsgerelateerde aandoeningen. Profiteer van de gunstige effecten van dit anti-verouderingshormoon dankzij onze selectie van voedingssupplementen op basis van DHEA.

Optimale dosering voor aanvulling van tekorten bij vrouwen

15.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking!

35.00 €

150 Plant. caps.
Optimale dosering voor aanvulling van tekorten bij mannen.

20.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking !

45.00 €

150 Plant. caps.

De producten die beschikbaar zijn op deze site worden geleverd vanuit de USA.


Voor leveringen buiten de Verenigde Staten dient u in uw land mogelijk extra douanekosten te betalen. Het is niet mogelijk deze douanekosten op het moment van aankoop te betalen (ze zijn niet bestemd voor Super-Nutrition). Neem gerust contact met ons op via info@super-nutrition.com indien u hierover meer informatie wenst.


We herinneren u eraan dat het 'uitzonderingsbeleid', dat de import toestaat van medicijnen voor privégebruik (niet voor de verkoop), of van voedingssupplementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het land waarin u verblijft, een groot en alom geaccepteerd draagvlak heeft. Het wordt bekrachtigd door een omvangrijke jurisprudentie in het merendeel van de Europese landen. Het uitzonderingsbeleid heeft over het algemeen betrekking op een hoeveelheid voor enkele weken voor persoonlijk gebruik. Om hieraan te voldoen, raden we u aan om steeds één potje met een bepaalde referentiecode per keer te bestellen. Herhaal zo vaak als nodig deze bestelling. We verzoeken u echter om te controleren of de producten in het land waarin u zich bevindt wettelijk zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor de producten te leveren vanuit elk willekeurig land.