Home > Hormonale supplementen

Hormonale supplementen

Door hormonale supplementen in te nemen, gaat men de strijd aan met de verstoring van de hormonale balans in het lichaam. Deze supplementen verkleinen niet alleen de kans op een tekort, maar hebben ook andere gunstige effecten op de gezondheid. Zo kan een stimulerend hormonaal middel bepaalde lichaamsfuncties verbeteren of versterken. Dit is bijvoorbeeld het geval bij 7-Keto-DHEA, dat bekend staat om het stimuleren van het immuunsysteem en het bevorderen van gewichtsverlies. Voor pregnenolon geldt dat het bekend staat om de inwerking op het geheugen. Het populaire hormoon melatonine wordt aangeraden voor slaapproblemen. Naast deze hormonale producten, bestaan er eveneens voorlopers van hormonen met een anti-aging-effect, zoals DHEA, dat kan worden omgezet in progesteron. Maak kennis met onze hormonale supplementen.

De juiste dosering van 7-keto™ DHEA voor de vetverbranding

84.00 €

60 Plant. caps.
Het veiligste en meest werkzame stofwisselingproduct van DHEA

33.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking !

75.00 €

150 Plant. caps.
Optimale dosering voor aanvulling van tekorten bij vrouwen

15.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking!

35.00 €

150 Plant. caps.
Optimale dosering voor aanvulling van tekorten bij mannen.

20.00 €

60 Plant. caps.
Voordeelverpakking !

45.00 €

150 Plant. caps.
Bijzonder snelle werking, ideaal ter bevordering van het inslapen.

24.00 €

120 tablets
Optimale dosering om op natuurlijke wijze een gezonde nachtrust te vinden en een jet-lag te bestrijden.

14.00 €

60 tableten
Voordeelverpakking

25.00 €

120 tabletten
Langere afgiftetijd, om ontwaken tijdens de nacht en ochtend te bestrijden.

20.00 €

60 Plant Caps
Pregnenolon is de krachtigste stof die ooit getest is op het gebied van de verbetering van het geheugen.

21.00 €

60 Plant. caps.
Voorloper van een veelzijdig hormoon. Voordeelverpakking

37.00 €

120 Caps.

De producten die beschikbaar zijn op deze site worden geleverd vanuit de USA.


Voor leveringen buiten de Verenigde Staten dient u in uw land mogelijk extra douanekosten te betalen. Het is niet mogelijk deze douanekosten op het moment van aankoop te betalen (ze zijn niet bestemd voor Super-Nutrition). Neem gerust contact met ons op via info@super-nutrition.com indien u hierover meer informatie wenst.


We herinneren u eraan dat het 'uitzonderingsbeleid', dat de import toestaat van medicijnen voor privégebruik (niet voor de verkoop), of van voedingssupplementen die mogelijk niet beschikbaar zijn in het land waarin u verblijft, een groot en alom geaccepteerd draagvlak heeft. Het wordt bekrachtigd door een omvangrijke jurisprudentie in het merendeel van de Europese landen. Het uitzonderingsbeleid heeft over het algemeen betrekking op een hoeveelheid voor enkele weken voor persoonlijk gebruik. Om hieraan te voldoen, raden we u aan om steeds één potje met een bepaalde referentiecode per keer te bestellen. Herhaal zo vaak als nodig deze bestelling. We verzoeken u echter om te controleren of de producten in het land waarin u zich bevindt wettelijk zijn toegestaan. We behouden ons het recht voor de producten te leveren vanuit elk willekeurig land.